Over mij 

Ik sta niet enorm graag in de schijnwerpers, maar ik kan mij indenken dat het leuk is om te weten wie er ACHTER de camera staat!

Kristy Boerkamp

Over mij 

Ik ben Kristy en 37 jaar (jong!). Getrouwd met Harm-Jan en samen hebben wij drie kinderen (een dochter (10 jaar) en twee zoons (8 en 5 jaar). Dagelijks ben ik te vinden op onze Boomkwekerij & Zorgkwekerij. Hier ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding van de hulpkwekers en verzorg ik alle kantoorzaken van het plantencentrum en de zorgkwekerij. Tevens werk ik gedeelte voor de Gemeente waarbij ik mij bezig hou met de trajecten van ‘Apeldoorn Werkt Mee’. Deze overeenkomst is voor mensen welke een afstand hebben op de arbeidsmarkt en heel graag zo regulier mogen (weer) aan het werk zouden willen.
Ontzettend leuk en leerzaam om te doen! 

Naast lekker op pad te gaan met familie of vrienden, is fotograferen een grote passie. Sinds 2018 ben ik verschillende cursussen gaan volgen om nog meer te leren over o.a. technieken, het licht en het ondernemen.  


Stijl

Ik zou het omschrijven als warm, spontaan en puur. Het liefst buiten in de natuur, met rustige achtergronden. Het liefst leg ik mensen vast op een natuurlijke en persoonlijke manier. Dit zijn mijn uitgangspunten tijdens het fotograferen. Met een ontspannen sfeer, kleine opdrachtjes en goed te letten op het licht, probeer ik iemand in beeld te brengen zoals hij/zij is. Ook vind ik het onwijs tof om de band tussen mensen onderling vast te leggen. Verwacht dus van mij geen perfect geposeerde plaatjes, maar juist de perfecte momentjes (samen